Миколаївців запрошують провести вихідні з чотирма яскравими подіями від студентів Української академії лідерства


16:5918.06.2019

В рамках регіонального закриття навчального року Української академії лідерства студенти організовують вечір помилок “Я Помиляюсь”, презентацію муралу “Змінотворці” в Миколаєві, етнофестиваль “Івана Купала разом з УАЛ Миколаїв”, офіційне регіональне закриття “УАЛ’18-19: Згадати все” та запрошують громаду обрати  цікаву подію та провести вихідні разом.

21 червня о 18:00 в найбільшому концерт-холі Миколаєва “Юність” відбудеться легендарний вечір помилок “Я Помиляюсь” від студентів Української академії лідерства! Згадайте останній раз, коли ви щось робили не так: відправили лист не тому партнеру, плутали дату квитків на потяг, забрали чужу дитину з дитячого садка?

Виступатимуть 8 спікерів – 8 унікальних історій, які вони готові розділити разом з Вами. Серед них такі сміливці, як найпрогресивніший та наймолодший мер Миколаєва – Олександр Сєнкевич, успішні підприємці та бізнесмени – Шаміль Малачієв, Дмитро Суслов, Кирило Ахтимович, Лариса Ярова, провідний військовий психолог країни – Андрій Козінчук, наймолодша лауреатка Top 30 Under 30 by Kyiv Post – Яна Панфілова, яка створила власну громадську організацію для підлітків з усієї Європи та інші цікаві особистості, яких точно варто почути.

Чекаємо усіх, хто готовий сказати “Я Помиляюсь” та визнати свої провали, адже квитки вже у продажі! Контактна особа: Катерина Данилюк  – 099 002 82 46.

22 червня о 19:00 студенти запрошують громаду на презентацію муралу “Змінотворці” за адресою вул. Соборна 14 (стіна зліва від Обласного Палацу Культури),  створеного в рамках проекту Української академії лідерства “Школа Проектного Менеджменту” командою активної молоді “Малюй Миколаїв”.

На відкритті почуємо вітальне слово виконавчого директора міського простору “8 Причал” Миколи Капацини, менеджерки Української академії лідерства Катерини Ганус та менеджера проекту Дениса Дякова, які розкажуть про історію створення муралу від ідеї до реалізації.

Після урочистого відкриття з 19:20 по 20:20 студенти організують музичний джем (співи у дружньому колі). Запрошуємо долучитися до презентації та співів громаду Миколаєва та провести цей незабутній час разом.

Контактна особа: Денис Дяків – 066 028 63 53

22 червня з 16:00 до 17:30 в Українській академії лідерства за адресою пр. Богоявленський 319-А буде проходити регіональне закриття в рамках події “УАЛ’18-19: Згадати все”. Під час якого студенти представлять результати своєї роботи з громадою Миколаєва за рік, розкажуть про перемоги, виклики, поділяться своїми враженнями від життя у Миколаєві протягом цих 10 місяців, а також проведуть тематичні інтерактивні ігри для гостей.

22 червня о 19:00  на  Вітовському пляжі “Чайка” розпочнеться благодійний етнофестиваль “Івана Купала разом з УАЛ Миколаїв”, метою якого є поширення традиції святкування  дня Івана Купала, а також збір коштів та ресурсів для військових і жителів сходу України, а саме: одяг, памперси, їжа, медикаменти, маскувальні сітки.
Програма заходу включатиме ознайомлення з традицією та значимістю свята, театральне дійство, співання пісень на заході сонця та яскраву ватру.

Збір триватиме до 23 червня. Кожен бажаючий може долучитися: ресурсно за адресою  проспект Богоявленський 319А, а також фінансово – на банківську картку  5167 9856 6074 2545 Бас Софія. Після збору коштів транзакції будуть висвітлені на офіційній сторінці події.

Контактна особа: Святослав Гоголь – 093 619 56 37

Довідково: Українська академія лідерства – це 10-місячна неформальна освітня програма розвитку для випускників шкіл та молоді віком від 16 до 20 років. Академія допомагає молодим людям зрозуміти своє призначення, пізнати країну та світ, усвідомлено обрати майбутню професію та розкрити лідерські якості.

Академія існує в Миколаєві з 2016 року та робить значний вплив на розвиток міста через такі проекти як велофестиваль “Миколесо”, “Школа громадської активності”, “Слідами Святого Миколая”, “Форум відповідального лідерства”.

Читайте: Вы мечтали о месте на свежем воздухе? Студенты УАЛ создали в Николаеве пространство для отдыха «Гамак» (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube