Люди не повинні чекати, поки шукають відповідальних, – Олександр Кушнір взяв під особистий контроль забезпечення мешканців Миколаївщини інсуліном


12:4506.06.2019

Заступник голови Миколаївської обласної державної адміністрації Олександр Кушнір підписав розпорядження про виділення першого траншу у 5,8 млн грн на закупівлю інсуліну. Буквально за два дні будуть внесені зміни в розпис і казначейство перерахує кошти. Таким чином, питання буде знято, і люди зможуть отримати необхідний їм інсулін.

Про це Олександр Кушнір повідомив на своїй сторінці у мережі Фейсбук.

«Після звернення громади щодо необхідності невідкладного вирішення питання із забезпечення інсуліном жителів Миколаївщини, розуміючи терміновість цього питання і не чекаючи рішення від відповідальних із високих кабінетів, на нещодавній сесії облради внесли зміни до обласного бюджету та передбачили кошти на придбання інсуліну для забезпечення потреб хворих на діабет. Вже підписав розпорядження про виділення першого траншу у 5,8 млн грн на закупівлю інсуліну», – прокоментував Олександр Кушнір.

Заступник голови ОДА додав, що вже найближчим часом люди зможуть спокійно звертатися до лікарів, в аптеки, щоб отримати інсулін.

«У випадку, якщо будуть виникати якісь проблемні ситуації – звертайтеся до управління охорони здоров’я або до мене. Разом все подолаємо!», – резюмував Олександр Кушнір.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube