Миколаївський театр взяв участь у «Франко-Фесті» (ФОТО)


12:2230.05.2019

Колектив Миколаївського академічного художнього російського драматичного театру 26 і 27 травня взяв участь у ІV-му Всеукраїнському «Франко-Фесті», який щороку проходить у Києві. Організатори фестивалю – Товариство «Знання» України і Міжнародний Фонд Івана Франка. Захід популяризує творчість класика української літератури серед сучасного покоління України і світу.

Миколаївці 26 травня взяли участь у флешмобі, який було проведено на майданчику біля Національного академічного драматичного театру ім. Івана Франка. Наступного дня виставу «Мойсей» за поемою Великого Каменяра було показано у зоряній залі Київського планетарію. Основною глядацькою аудиторією стали школярі різного віку і студенти, повідомили ІншеТВ у театрі.

Після завершення заходу зі сцени привітав глядачів і організаторів фестивалю директор-художній керівник Миколаївського академічного художнього російського драматичного театру Артем Свистун. Від організаторів вітали колектив театру голова правління Товариства «Знання» України Василь Кушерець і відомий театральний критик, заслужений діяч мистецтв України Василь Неволов.

Как сообщало Інше ТВ, на Николаевщине состязались сельские театры: подведены итоги «Николаевской Мельпомены-2019» (ФОТО).



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube