Олексій Вадатурський: Невідоме – це не краще, це тільки невідоме


15:1919.04.2019

Генеральний директор відомої в світі своїми здобутками компанії «НІБУЛОН» Олексій Вадатурский застерігає громадян від необачного вибору. Своїми думками з цього приводу він поділився на прес-конференції в Миколаєві.

Сьогодні потрібно працювати на два фронти. Перший – це внутрішній, а саме розвиток економіки, від якого залежить соціальна стабільність і благополуччя кожного, а другий, не менше, або навіть більше важливий, – це зовнішній. Так сталося, що Україна зараз протистоїть зовнішній агресії, і без міжнародної підтримки країна не вистоїть і не виживе, – підкреслив Олексій Вадатурський. І на цьому зовнішньому фронті нам потрібна професійна, підготовлена і професійна людина.  

Порошенко, маючи колосальний досвід в цьому плані, і показали ці 5 років, що він дуже авторитетна людина на міжнародній арені. Якщо сьогодні ставити питання, хто сьогодні готовий боротися з Росією і бути лідером, то не виникає сумнівів, що порівняно з опонентом, він це робив, і буде робити відкрито. Перемовини були з перших днів Революції Гідності. Це вже історія перемовин. І досягати домовленостей, зупинити ворога, щоб дальше не йшов, – це мистецтво. Щоб відстояти країну, потрібна була воля керівника, воля людини. Як працює російське телебачення? Щоб в Україні був хаос, це технологія Росії розвалити Україну.     

Олексій Вадатурський також зізнався журналістам, що в процесі виборів став ще більше поважати С.Вакарчука. Святослав Вакарчук не менш відома людина в країні і серед молодих людей, і він відкрито готувався до того, щоб балотуватись. Він вчився і викладав в Стенфордському університеті, в Центрі демократії , розвитку та верховенства права. Але повівся відповідально, тому що розуміє: потрібні не лише знання, а й досвід. І в США відомі актори не зразу ставали президентами, вони до цієї посади пройшли довгий шлях – були сенаторами і губернаторами великих штатів, вчилися керувати і бути відповідальними. Тому що очолювати державу – це ризикувати не тільки собою і своєю репутацією,  це ризикувати країною і мільйонами людей. І це в країні з міцними і сталими державними інститутами, де політичні інтереси збалансовані. А в нас ці інститути в стані розвитку, – зазначив Олексій Вадатурський.

Коли мова зайшла про команду Володимира Зеленського, Олексій Вадатурський зазначив:

-Коли перемогла Помаранчева революція, Партія регіонів показувала свій «тіньовий кабінет». Сьогодні ж, коли задають питання, хто у вас буде визначати політику і займатись економікою, не можуть пояснити і не можуть сказати, хто ці люди будуть. Людина несамостійна. Їй будуть говорити, що ті чи інші речі треба приймати.

Я так розумію, що прес-служби і штаби будуть давати інформації і заяви. Ми це будем бачити. А думка це президента, рішення президента, чи людей, які розмістили ту чи іншу новину від його імені, то це невідомо. Ми будемо жити і дивитися на Фейсбуці, що нас завтра чекає. Сьогодні виводиться якась інформація, потім говорять, що це неправда. А де правда?

Олексій Вадатурський вкотре зазначив, що він завжди підтримував прихід молодих людей в політику  всіх рівнів. І в компанії «НІБУЛОН» у молодих спеціалістів швидкий кар’єрний ріст, але за певних умов. Потрібно довести свою відповідальність, здатність і готовність займати певні посади і розуміння найменших нюансів всього обсягу нових повноважень. Якщо людина відповідає всім цим вимогам, їй в компанії «зелене світло».

Генеральний директор «НІБУЛОНу» Олексій Вадатурський радить всім нам обирати Президента країни, керуючись такими принципами.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube