“Гость дня” Віктор Кривенко: Народний Рух всіх здивує


17:3708.03.2019

В студії Інше ТВ Віктор Кривенко, народний депутат і голова Народного Руху України, розповідав про плани омолодження і відродження НРУ, найстаршої партії Украини, з якої починалася наша Незалежність, і яка вижила навіть після втрати свого лідера Вячеслава Чорновола. Наразі НРУ планує брати участь і в парламентських, и в місцевих виборах.

Сам Віктор Кривенко досить цікаво заявив про себе в українській політиці. До парламенту у 2014 році він потрапив за списками партії «Самопоміч», але в серпні 2015-го був виключений з фракції «Самопоміч» за підтримку проекту закону щодо децентралізації. Після виходу з партії «Самопоміч» вступив до Народного Руху України і з дозволу з’їзду партії задля створення урядової більшості 31 березня 2016 року приєднався до фракції БПП.

Але потім за рішенням з’їзду Народного Руху України на знак незгоди з діяльністю уряду вийшов з фракції БПП  і зараз позафракційний. Головою НРУ Кривенка було обрано 28 травня 2017 р.

Про те, як це все відбувалося, а також чому він розчарувався в “Самопомочі”, на яких умовах  увійшов до коаліції, як “агенти КДБ” знищували Рух, якою Україна була б зараз, якби обрали Чорновола, а не Кравчука він розповів журналісту Інше ТВ.

А ще відповів на запитання: Чи відчуває Народний Рух, який на початку новітньої історії України формував її державність, відповідальність за те, що наша країна сьогодні є саме такою? Чи погоджується він з тим, що Рух за останні роки став, скоріше, партією політичних пенсіонерів і культурологічним товариством? Де партія візьме стальки молодих і чесних кандидатів на вибори в ради всіх рівнів, якщо влада за рік нівечить людей, перетворюючи навіть, здавлося б, порядних людей в моральне каліцтво?

Віктор Кривенко відповів на ці та інші запитання, і дейкі його відповіді були дуже несподіваними.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube