На Миколаївщині була пожежа через уламки збитого дрона


10:0925.08.2024

24 серпня та в ніч на 25 пожежно-рятувальними підрозділами Головного управління ДСНС України у Миколаївській області здійснено 35 оперативних виїздів на гасіння різного роду пожеж: 8 на територіях приватних домоволодінь, 25 на відкритих територіях, одну через потрапляння уламків БпЛА внаслідок бойових дій та одну на транспорті.

В житловому секторі горіли: житлові будинки, господарчі будівлі, гараж, сінник та легковий автомобіль.

В Миколаївському районі внаслідок падіння уламків збитих БпЛА пошкоджено близько 15 житлових будинків та господарчих споруд. На місці події в одному з будинків та господарчій споруді виникла пожежа. Від будівель вогонь розповсюдився на суху траву. Вогнеборці ліквідували займання площею 200 кв. м.

Екосистема Миколаївської області продовжує потерпати від нищівного вогню. Протягом доби зафіксовано 25 епізодів займання сухої трави, чагарників, очерету та сміття на відкритих територіях області. Також виникла пожежа листяного настилу та сухої трави на території “Приінгульського ландшафтного парку” та регіонального ландшафтного парку «Тилігульський». Вогонь пройшов площу понад 42 га❗. На всі випадки забезпечено оперативне та професійне реагування пожежних підрозділів.

Всього до гасінь залучались 36 одиниці спецтехніки🚒, 100 чоловік особового 👨‍🚒складу ДСНС. Пліч-о-пліч з рятувальниками ліквідовували пожежі працівники лісгоспу та вогнеборці місцевих пожежних охорон «Мигіївка», «Шевченкове», «Гур’ївка», «Широколанівка», «Олександрівка», «Коблево», «Галицинівський загін», «Рибаківка», місцевої пожежної команди «Бандурського олійноекстракційного заводу». Додатково залучались водовозка приватного підприємства «Анатолівське» та трактор з бочкою «ОСТ Лідер -Агро».



© Inshe.tv

Share Button
Twitter Facebook Google Plus Youtube