У Миколаєві КП «Миколаївські парки» поновило будівництво спортмайданчику на Верхньому БАМі


17:4123.08.2024

Як повідомляло Інше ТВ, 1 листопада 2023 року на Верхньому БАМі в Миколаєві посеред дерев почали будувати спортмайданчик – Держекоінспекція викликала поліцію (ФОТО). Згодом поліція відкрила кримінальне провадження щодо побудови цього спортмайданчика.

В грудні 2023 року директор КП «Миколаївські парки» Дмитро Чучмай заявив, що спортмайданчик на Верхньому БАМі планувався для реабілітації бійців.

І ось зараз будівництво поновлено.

Про це інформує КП «Миколаївські парки», передає Інше ТВ.

«На території парку-памʼятки садово-паркового мистецтва “Флотський бульвар” у Центральному районі Миколаєва підприємство поновило будівельні роботи з улаштування спортивного майданчика.

Ця територія буде використовуватися для реабілітації військових, для занять спортом всіх охочих та для активного відпочинку містян.

А саме наразі там проводиться благоустрій території зі встановленням малих-архітектурних форм, таких як: лавки, урни, тренажери», – зокрема мовиться в повідомленні.

Як підкреслюють еа КП «Миколаївські парки», інвесторський зведений кошторис за проєктом, розробленим ФОП Щедра Л.І. наприкінці квітня поточного року, розрахований на 6 млн. 829 тис. 637 гривень. Станом на зараз витрачено: технагляд – 62 952 грн.; авторський нагляд – 18 737 грн.; проєкт з експертизою – 92 736 грн.; обладнання 1 млн. 155 тис.грн. Також на 3 млн. 291 тис. 295,5 грн. закуплені необхідні матеріали (пісок, щебінь, гумове покриття, галька, огородження, освітлення, бордюри, бетон, електрика).

«Тобто наразі загальна сума витрачена на облаштування спортивного майданчика складає 4 млн. 620 тис. 720,2 грн. Варто зазначити, що решта коштів, а саме 2 млн. 208 тис. 916,8 грн витрачатися не буде, адже роботи з улаштування спортивного майданчика виконуються власними силами підприємства, без залучення підрядної організації», – йдеться в дописі.



© Inshe.tv

Share Button
Twitter Facebook Google Plus Youtube