Один з найбільших штурмів війни: росіяни кинули на прорив оборони миколаївських десантників майже 60 одиниць техніки та 200 штурмовиків (ВІДЕО)


23:0024.07.2024

Воїни 79 окремої десантно-штурмової Таврійської бригади розгромили один з найбільших російських штурмів за весь час повномасштабної війни на Курахівському напрямку.

Про це повідомляється на телеграм-каналі «79-ки», передає Інше ТВ.

Армія окупантів одночасно застосувала 11 танків, 45 бойових броньованих машин з десантом та 1 бойову машину підтримки танків «Термінатор». Атакували росіяни і на мотоциклах — виїхало 12 «гонщиків».

Ворожі колони висунулись для атаки на світанку. Штурм почався відразу з кількох напрямків.

Аеророзвідка «79-ки» виявила російську техніку ще далеко на підступах. По бойових порядках окупантів відразу почала працювати наша артилерія.

Перші танки і бойові броньовані машини почали зупиняти наші оператори ударних дронів. Далі вступили у бій протитанкісти. Чимало техніки підірвалось на мінах, підступно розставлених саперами «79-ки».

«У підсумку бою наші десантники підбили 6 танків та 7 ББМ з піхотою. Спалили усі 12 мотобайків. Росіяни зазнали шалених втрат у живій силі: 40 росіяни — знищено, ще 37 — поранено.

Після підбиття перших танків і бронемашин, інша техніка кинулась тікати з поля бою. Піхоту, що порозбігалась по посадках, добивали скидами наші пілоти.

Сьогодні росіяни вкотре переконались, що таке справжня десантна міць «79-ки!!!, – зокрема, йдеться в дописі до відео.

Приєднуйтесь до великого збору Таврійських десантників на унікальну РЛС, яка допоможе знищувати російські дрони.

Номер картки банки: 5375411220896224

Як повідомляло Інше ТВ, Завдяки миколаївським десантникам російського ЗРК «Тор» на «Донбас-Арені» вже немає (ВІДЕО)



© Inshe.tv

Share Button
Twitter Facebook Google Plus Youtube