З 4 липня на тролейбусні маршрути у Миколаєві додатково вийдуть тролейбуси з автономним ходом


16:0803.07.2024

Через відключення електроенергії КП «Миколаївелектротранс» вносить деякі зміни у рух тролейбусів – з 4 липня виводить на маршрути додаткові тролейбуси з автономним ходом.

Про це повідомили в КП «Миколаївелектротранс», передає Інше ТВ.

Так, на маршруті №2(Залізничний вокзал “Миколаїв – Пасажирський” — м/н Намив) додатково працюватиме 6 одиниць тролейбусів з автономним ходом до 20 кілометрів, що дозволить забезпечити безперебійний рух за цим маршрутом незалежно від часу відключення електроенергії. Орієнтовний інтервал руху тролейбусів на автономному ході складатиме 20 хвилин.

У час відключення електроенергії в мікрорайоні «Північний» пасажири все одно зможуть доїхати до Пушкінського кільця і далі пересісти на Центральному проспекті на тролейбуси з автономним ходом, щоб продовжити поїздку.

З 4 липня тролейбуси з мікрорайону «Північний» (без автономного ходу) також рухатимуться незалежно від відключення світла (наскільки це буде можливо):

  • з «Північного» за наступним маршрутом: проспект Героїв України — Велика Морська — Садова — проспект Центральний — 3-тя Військова та у зворотному напрямку;
  • з «Північного» за наступним маршрутом: проспект Героїв України — Велика Морська — Садова — проспект Центральний — Будівельників та у зворотному напрямку).

Пасажирам радять користуватись сервісами для відстеження руху транспорту в режимі онлайн (CityBus та EasyWay). На карті можна побачити, де на певний момент більшість транспорту стоїть без руху (без живлення), а також який транспорт продовжує рухатись за маршрутом. Зокрема, тролейбуси з автономним ходом до 20 кілометрів мають наступну нумерацію: 0041, 0042, 0043, 0044, 0045, 3002.

У разі виникнення питань щодо руху електротранспорту також завжди можна звернутись на гарячу лінію підприємства за телефоном +380950843804.

Як повідомляло Інше ТВ, 12 червня на маршрути Миколаєва вийшли перші тролейбуси з автономним ходом до 20 км (ВІДЕО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube