Миколаївські гвардійці, які повернулись з виконання бойових завдань, отримали нагороди від обласної та міської влади (ФОТО)


08:3103.07.2024

У вівторок, 2 липня, начальник Миколаївської обласної військової адміністрації Віталій Кім зустрівся з бійцями 19 Миколаївського полку охорони громадського порядку Національної гвардії України, які нещодавно повернулися з виконання бойових завдань.

У зустрічі також взяли участь голова Миколаївської обласної ради Антон Табунщик та Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич.

Про це повідомили в пресслужбі Миколаївської ОВА, передає Інше ТВ.

Як зазначив командир частини Сергій Вакуленко, відданість, мужність і відвага в найскладніших умовах – це те, що відзначає військових як справжніх воїнів.

За проявлену особисту мужність, хоробрість, високий професіоналізм та сумлінне виконання своїх службових обов’язків у захисті державного суверенітету та територіальної цілісності України та з нагоди святкування 28-ї річниці з Дня прийняття Конституції України бійцям вручили відзнаки Миколаївської ОВА «Святий Миколай Чудотворець» ІІІ ступеня, Миколаївської облради «Хрест Святого Миколая» та Миколаївської міськради «За оборону Миколаєва».

Як повідомляло Інше ТВ, в травні миколаївські гвардійці, які тримали оборону на Запоріжжі, отримали нагороди та подарунки від обласної влади (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube