Чоловік, який у Миколаєві побив водійку тролейбуса, виявився військовослужбовцем, який втік у «самоволку», – суд вже призначив йому покарання


18:2302.07.2024

Як повідомляло Інше ТВ, 11 січня у Миколаєві пасажир побив водійку тролейбуса (ФОТО). Його швидко розшукали поліцейські.

У Центральному районному суді м.Миколаєва було постановлено вирок 33-річному чоловіку, який на момент вчинення кримінального правопорушення проходив військову службу за мобілізацією, проте самовільно залишив свою частину.

Його визнано винним у вчиненні кримінального проступку, передбаченого ч.1 ст.296 КК України (хуліганство).

Про це повідомили в пресслужбі Центрального районного суду м.Миколаєва, передає Інше ТВ.

Судом встановлено, що чоловік, перебуваючи на одній із зупинок громадського транспорту, з використанням нецензурної лексики намагався увійти до тролейбусу.

Підійшовши до передньої двері, де перебувала водійка, яка хотіла викликати поліцію, щоб припинити протиправні дії хулігана, він наніс їй удар в область голови, від якого жінка впала. Після цього чоловік наніс їй два удари ногою, підняв її телефон, що випав з рук, розбив його і залишив місце пригоди.

В результаті його дій потерпіла отримала легкі тілесні ушкодження.

Обвинувачений беззаперечно визнав свою провину.

За результатами розгляду суддя Сергій Медюк ухвалив визнати чоловіка винним у вчиненні кримінального проступку, передбаченого ч.1 ст.296 КК України, та призначити йому покарання у вигляді трьох років обмеження волі.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube