Миколаївщина палає – вантажіка, кіоск, поля. Що ще (ФОТО)


09:5401.07.2024

Минулої доби в Миколаївській області загасили 32 пожежі.

Вчора, 30 червня, пожежно-рятувальні підрозділи 32 рази залучались до гасіння пожеж. На відкритих територіях їх зареєстрували 25, зернових на корені – 1, житлі – 5, на транспорті -1, на об’єкті -1.

Миколаївщина палає - вантажіка, кіоск, поля. Що ще (ФОТО) 1
Миколаївщина палає - вантажіка, кіоск, поля. Що ще (ФОТО) 7
Миколаївщина палає - вантажіка, кіоск, поля. Що ще (ФОТО) 3
Миколаївщина палає - вантажіка, кіоск, поля. Що ще (ФОТО) 8
Миколаївщина палає - вантажіка, кіоск, поля. Що ще (ФОТО) 5
Миколаївщина палає - вантажіка, кіоск, поля. Що ще (ФОТО) 9

Вогонь пройшов відкритими територіями у Степівській, Куцурубській, Чорноморській, Костянтинівській, Мішково-Погорілівській, Широківській, Новоодеській, Сухоєланецькій територіальних громадах Миколаївського району, Мигіївській, Арбузинській, Благодатненській ТГ Первомайського району, Веселинівській, Єланецькій ТГ Вознесенського району, Казанківській, Горохівській, Новобузькій ТГ Баштанського району, містах Миколаєві, Вознесенську, Первомайську. Загальна площа пожеж склала понад 22 га.

Пшениця на корені площею 4 га горіла на території Врадіївської ТГ, вогнеборцями вжито заходів зі збереження врожаю на полі загальною площею 30 га.

Двічі громадяни вдавались до випалювання стерні на полях. У Новоодеській ТГ внаслідок горіння сухостою зайнявся вантажний автомобіль Renault Premium на площі 10 кв. м.

В трьох випадках вогонь з сухої рослинності дістався до приватного сектору, де полум’я охоплювало житлову та господарчу забудови. В селі Зайчевське Мішково-Погорілівської ТГ горіли одразу житловий будинок, господарча споруда та літня кухня площею 250 кв. м.

Пожежу торговельного кіоску площею 40 кв. м ліквідували в Інгульському районі Миколаєва, її ймовірна причина – коротке замикання електропроводки.

У Корабельному районі Миколаєва зайнялась господарча споруда та генератор на площі 20 кв. м. У м. Первомайську рятувальники приборкали займання автомобіля ВАЗ 2121 Нива на площі 2 кв. м.

Загалом на гасіння пожеж від ДСНС працювали 142 вогнеборці та 36 одиниць техніки, відділення місцевих пожежних охорон «Широколанівка», «Степове», «Олександрівське», «Бузьке», «Гур’ївка», місцевої пожежної команди «Миколаївка», на місцях додатково залучалась техніка приватних підприємств та фермерських господарств.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube