Протягом доби на Миколаївщині вогнеборці загасили 22 пожежі сухої трави


11:0530.06.2024

Протягом доби в області вогнеборці загасили 22 пожежі сухої трави, 3 – злакових культур на корені, 1 – на транспорті, 2 – у приватному житловому секторі.

Про це пише Головне управління ДСНС України у Миколаївській області.

Так протягом доби на території Баштанської територіальної громади вогнеборці загасили пожежу пшениці на корені площею 1 га (загальна площа поля 75 га). Також площею 1 га ліквідували займання у Веснянській громаді Миколаївського району (поле 90 га). Найбільшу за масштабом пожежу приборкали у Радсадівській громаді Миколаївського району. Тут вигоріло 13, 25 га із загальної площі поля 18 га.
Причини всіх пожеж встановлюються.

Суха трава, чагарники та стерня горіли на території Коблівської, Новоодеської, Куцурубської, Воскресенської, Веснянської громад Миколаївського району, також Березнегуватської, Казанківської, Снігурівської, Привільнянської, Баштанської ТГ Баштанського району, Прибужанівської, Веселинівської ТГ Вознесенського району, Врадіївської, Арбузинської, Кривоозерської ТГ Первомайського району та у Миколаєві. Загальна площа всіх пожеж склала понад 20 га.

Пожежі господарчих споруд на території приватних домоволодінь ліквідували в Березнегуватській ТГ Баштанського району та Веснянській ТГ Миколаївського району.
▫️У м. Миколаєві по вул. Бузький Бульвар загасили пожежу автомобіля RENAULT LOGAN.

Працювали підрозділи ДСНС, допомагала в гасінні люди й техніка фермерських господарств та місцевих пожежних охорон.

Читайте: Лісівники та три громади Миколаївщини отримали 5 рятувально-пожежних автомобілів від благодійників (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube