За змову на тендері з утримання доріг: на Миколаївщині прокуратура вимагає повернути майже 3 млн.грн.  


12:3828.06.2024

Господарським судом Миколаївської області відкрито провадження за позовами Миколаївської окружної прокуратури щодо визнання недійсними 5 договорів про виконання робіт з експлуатаційного утримання автомобільних доріг загального користування державного значення Миколаївської області та стягнення на користь держави майже 3 млн грн.

Про це повідомили в Миколаївській обласній прокуратурі, передає Інше ТВ. 

Підставою для звернення з позовами стало те, що суб’єкти господарювання, які приймали участь у закупівлі робіт з експлуатаційного утримання автомобільних доріг, всупереч вимогам законодавства не конкурували, а навпаки співпрацювали між собою, а надані цінові пропозиції були результатом домовленостей між ними, а не змагання на торгах. Вказане підтверджено відповідним висновком територіального підрозділу Антимонопольного комітету України.

Встановивши вказані обставини, прокурором подано позови про визнання недійсними договорів про закупівлю зазначених робіт та стягнення з недобросовісних підрядників  майже 3 млн грн в дохід держави.                              

Як повідомляло Інше ТВ, Господарським судом Миколаївської області відкрито провадження за позовами Окружної прокуратури міста Миколаєва щодо визнання недійсними 4 договорів про виконання робіт з капітального ремонту доріг у м. Миколаєві та стягнення на користь держави 16,5 млн грн.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube