Вогнеборці Миколаївщини за вчора загасили пожежу комбайну та двох автівок (ФОТО)


12:2123.06.2024

22 червня на території Миколаївської області зареєстровано дві пожежі легкових автомобілів Opel Grandland, Pegeut 309 та комбайну Caterpillar Lexion 580R.

Про це повідомили в ГУ ДСНС Україні у Миколаївській області, передає Інше ТВ.

Так, о 15:43 до Служби порятунку «101» сповістили про пожежу моторного відсіку комбайна Caterpillar Lexion 580R за межами с. Сирове Врадіївської територіальної громади Первомайського району. За викликом виїхало чергове відділення 13 Державної пожежно-рятувальної частини ГУ ДСНС України у Миколаївській області. По прибуттю з’ясовано, що вогнем охоплено комбайн на площі 4 кв. м. Вогнем знищено відсік двигуна, електропроводка.

Про другий випадок рятувальників сповістили о 20:09. У повідомлені йшлося, що під час руху біля с. Калинівка Воскресенської територіальної громади Миколаївського району виникла пожежа легкового автомобіля Opel Grandland. На виклик направлення резервне відділення 16 ДПРЧ. Прибувши на місце рятувальники з’ясували, що виникло займання сухої трави на відкритій території. Площа пожежі становить 4 та 300 кв. м відповідно.

Згодом, о 21:29, надійшло повідомлення про пожежу легкового автомобіля Pegeut 309. Пожежа виникла по вул. Одеська м. Вознесенськ, на площі 3 кв. м.

У трьох випадках причини пожеж встановлюється.

Від ДСНС працювало 12 вогнеборців, 3 спецавтомобілі. Додатково залучались співробітники поліції.

Як повідомляло Інше ТВ, За добу на Миколаївщині вигоріло понад 10 га відкритих територій (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube