Миколаївські морпіхи використовують будь-яку можливість зачистити ворога на околицях Вовчанська – DeepState (ВІДЕО)


13:2122.06.2024

Бійці 36 ОБрМП ім.контрадмірала М.Білинського кілька днів тому провели штурмові дії та зачистили опорний пункт росіян на північно-східних околицях Вовчанська.

Про це повідомляють аналітики групи DeepState, передає Інше ТВ.

«Це один з прикладів подій на північному кордоні Харківщині, де наші бійці використовують будь-яку можливість, щоб зачистити та відтіснити противника. Не контрнаступальні дії, як хочуть бачити в медіа, але позитивні і відважні кроки від Сил Оборони. Це все відбувається дуже динамічно, адже московити теж тиснуть піхотою, намагаються прориватися, закріплятися і відтісняти бійців СОУ. Українські військові в основному працюють скидами та FPV-дронами і множать спроби кацапів на нуль», – мовиться в дописі до відео.

Однак ситуація в цьому районі дуже динамічна.

«Як бійці Сил Оборони використовують будь-яку можливість зачистити та відтіснити ворога, так і кацапи постійно лізуть та намагаються закріпитися в місті та його околицях. Українські військові стараються реагувати на будь-який рух з боку московитів і знищувати їх», – йдеться в дописі аналітиків групи DeepState до сьогоднішнього відео про миколаївських морпіхів.

Як повідомляло Інше ТВ, Миколаївські десантники показали майстер-клас з відбиття чергового штурму в районі Новомихайлівки (ВІДЕО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube