Власник ПАЕК Юрій Кормишкін йде з депутатів Миколаївської облради і складає повноваження голови МОО ПП «Наш край» (ДОКУМЕНТ)


16:0617.06.2024

Власник ТОВ «СП «ПАЕК» Юрій Кормишкін йде з політики.

Про це він сьогодні, 17 червня, повідомив на своїй сторінці в Фейсбук, передає Інше ТВ.

«Сьогодні прийняв рішення піти з політики та присвятити себе роботі та сім’ї. Говорю про це публічно, так як усе життя намагався відкрито говорити і пояснювати ті чи інші рішення, які стосуються не тільки особисто мене, як людини, але й інших людей, за яких свого часу узяв відповідальність», – зокрема, написав він.

Юрій Кормишкін вже подав заяву голові Миколаївської облради про дострокове припинення повноважень депутата Миколаївської облради, а також заявив про складання повноважень голови Миколаївської обласної організації ПП «Наш край».

Власник ПАЕК Юрій Кормишкін йде з депутатів Миколаївської облради і складає повноваження голови МОО ПП «Наш край» (ДОКУМЕНТ) 1
Власник ПАЕК Юрій Кормишкін йде з депутатів Миколаївської облради і складає повноваження голови МОО ПП «Наш край» (ДОКУМЕНТ) 3

«Обіцяю і надалі підтримувати наші Збройні Сили України, надавати всебічну підтримку благодійну та гуманітарну, але тепер уже виключно в рамках соціальних проєктів компанії ТОВ «СП «ПАЕК».

Я залишаюся в Україні, продовжую працювати на рідній Миколаївщині. Спробую, скільки вистачить сили та здоров’я, примножувати аграрні здобутки рідної області. Але політичну діяльність на усіх рівнях зупиняю. Прошу поставитись з розумінням. Ще раз усім дякую за спільно пройдений шлях», – також йдеться в повідомленні Юрія Кормишкіна.

Як повідомляло Інше ТВ, навесні 2023 року народна депутатка України Ірина Аллахвердієва змінила прізвище у зв’язку зі шлюбом із депутатом Миколаївської обласної ради, власником і керівником агрохолдингу ПАЕК Юрієм Кормишкіним (нагадаємо, що преса називала розлучення Юрія Кормишкіна з попередньою дружиною Тетяною найдорожчим в історії Миколаєва). Зміна прізвища нардепки відбулась і у соцмережах, і на сайті Верховної Ради.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube