Вознесенські поліцейські затримали підозрюваного у крадіжці з каси диспетчерської автовокзалу


13:2215.06.2024

Зловмисник проник до диспетчерської місцевого автовокзалу звідки викрав 6000 гривень та два мобільних телефони. Нині слідчі оголосили фігуранту про підозру у вчиненні злочину. За скоєння крадіжки в умовах воєнного стану чоловікові загрожує до восьми років увʼязнення.

Про це пише пресслужба Головного управління Національної поліції Миколаївщини.

Зранку 13 червня до чергової частини Вознесенського райуправління поліції надійшло повідомлення від працівниці районного автовокзалу про те, що з каси диспетчерської викрали грошові кошти та мобільні телефони.

На місці події слідчо-оперативна група встановила, що крадіжку скоїли, проникнувши через віконечко диспетчерської кімнати, звідки з каси забрали 6000 гривень та гаджети.

Провівши низку оперативно-розшукових заходів, оперуповноважені Вознесенського райуправління поліції за участі фахівців кримінального аналізу обласного главку поліції встановили особу зловмисника. Ним виявився 33-річний чоловік, який неодноразово відбував покарання за вчинення крадіжок та нещодавно звільнився із місць позбавлення волі. Правоохоронці затримали зловмисника того ж дня у м. Первомайську.

Фігуранта доставили до райвідділу поліції, де слідчі затримали його в порядку ст. 208 КПК України. При особистому огляді у затриманого поліцейські виявили викрадені мобільні телефони.

За процесуального керівництва Вознесенської окружної прокуратури слідчі повідомили затриманому про підозру за ч. 4 ст. 185 КК України «Крадіжка, вчинена в умовах воєнного стану». Санкцією статті передбачено покарання у вигляді позбавлення волі до восьми років. Найближчим часом підозрюваному обиратимуть запобіжний захід.

Нині правоохоронці перевіряють причетність чоловіка до скоєння аналогічних злочинів на території районного центру та області.



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube