Аліна Полозюк з Миколаєва та її подруги-рапіристки – віцечемпіонки Європи серед молоді


16:0303.06.2024

На другу сходинку п’єдесталу пошани за підсумками командних змагань у жіночій рапірі на чемпіонаті Європи серед молоді U-23 в Анталії зійшли українки Дарія Миронюк, Аліна Полозюк, Ольга Сопіт та Катерина Буденко, таким чином повторивши торішній срібний успіх.

Про це повідомили в Національній федерації фехтування України, відзначаючи, що це сьома командна нагорода для України в історії виступів на молодіжному Євро, передає Інше ТВ.

Фінал проти італійок видався напруженим. Після рівного початку (7:7) наші дівчата відпустили суперниць на відстань семи уколів (13:20). Але згодом зусиллями Миронюк і Сопіт скоротили відставання до мінімуму (23:24). Проте більшого суперниці, які були сіяні під першим номером, не дозволили (37:45).

Для Дарії Миронюк і Ольги Сопіт це вже третя в кар’єрі медаль молодіжного Євро, для Аліни Полозюк – друга, а для Катерини Буденко – перша.

Як повідомляло Інше ТВ, на початку травня Аліна Полозюк з Миколаєва з подругами-рапіристками здобула «бронзу» командних змагань Кубку світу (ВІДЕО, ФОТО).



© Inshe.tv

Share Button
Twitter Facebook Google Plus Youtube