Site icon inshe.tv

Миколаївська шаблістка Ольга Харлан виборола “срібло” на останньому перед Олімпійськими іграми Кубку світу (ВІДЕО)

Миколаївська шаблістка Ольга Харлан виборола "срібло" на останньому перед Олімпійськими іграми Кубку світу (ВІДЕО) 1

Наша олімпійська чемпіонка була просто нестримною сьогодні на доріжці, розпочавши виступи в основній сітці з перемоги над росіянкою і сумнозвісною спортсменкою з країни-агресорки Анною Смірновою (15:8) і далі впевнено вигравши ще три поєдинки – в італійок Елоізи Пассаро (15:7) і Росселли Грегоріо (15:5), а також американки Елізабет Тартаковскі (15:8).

Про це повідомляють в Національній федерації фехтування України, передає Інше ТВ.

В 1/2 Харлан у напруженому протистоянні взяла гору над дворазовою чемпіонкою світу (2022, 2023) Місакі Емурою (15:13). Зупинити нашу шаблістку сьогодні змогла лише перший номер світового рейтингу FIE Сара Бальзер (8:15).

Для Ольги Харлан срібло в Пловдиві стало 33-ю особистою нагородою в кар’єрі на Кубку світу!

А ми пропонуємо вам передивитись заключні моменти бою Ольги Харлан з росіянкою Анною Смірновою.

Заволодівши ініціативою з перших секунд і повівши 3:0, титулована українська шаблістка жодного разу не дозволила суперниці з країни-агресорки наблизитися більш ніж на два удари і здобула переконливу перемогу – 15:8.

Як повідомляло Інше ТВ, в липні 2023 року миколаївська шаблістка Ольга Харлан здолала росіянку Анну Смірнову на старті чемпіонату світу з фехтування і відмовилась потиснути їй руку (ВІДЕО).

Після цього стало відомо, що Миколаївську шаблістку Ольгу Харлан все ж дискваліфікували з чемпіонату світу з фехтування. Але ми все одно нею пишаємось.

В жовтні 2023 року  FIE “закрила питання” щодо чорної картки Ольги Харлан на чемпіонаті світу-2023.

Exit mobile version