У Миколаєві відновлюють центр ЦПМСД №4, що постраждав внаслідок обстрілу росії (ФОТО)


22:1229.02.2024

Центр первинної медико-санітарної допомоги №4 у Миколаєві постраждав ще у вересні 2022 року під час чергового обстрілу регіону росіянами. 

Восени 2022 року у будівлі медичного закладу влучили ворожі боєприпаси. У результаті вибуховою хвилею та уламками було нанесено значні пошкодження будівлям медцентру. 

Однак завдяки спільним зусиллям партнерів, зокрема благодійній організації БФ «Лікарі без кордонів» та місцевій владі, вдалося відновити вікна, двері, покрівлю та частково здійснити поточний ремонт медзакладу. 

Про це повідомили в МОЗ України, передає Інше ТВ.

Так, було відремонтовано кабінети педіатрів та терапевта, пункт щеплення, маніпуляційний кабінет, колцентр, коридори першого та другого приміщень медзакладу тощо. Наразі ЦПМСД №4 ще перебуває в процесі відновлення. 

Медзаклад обслуговує жителів центрального району міста Миколаєва та надає населенню первинну меддопомогу. Наразі він продовжує працювати. Лише протягом 2023 року до нього звернулося за медичною допомогою понад 45 тис. мешканців.  

Загалом від початку повномасштабної війни на Миколаївщині вдалося відновити 81 об’єкт медзакладів та ще 51 – відновлений частково.

Як повідомляло Інше ТВ, На Миколаївщині пошкоджені через бойові дії об’єкти інфраструктури відновлені майже на 100% – ОВА



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube