На Миколаївщині вже відновлена третина пошкоджених або зруйнованих об’єктів – Кім


17:1412.02.2024

На Миколаївщині вже відновлена третина пошкоджених або зруйнованих об’єктів.

Про це сьогодні, 12 лютого, на онлайн-брифінгу в Media Center Ukraine – Ukrinform розповів начальник Миколаївської ОВА Віталій Кім, передає Інше ТВ.

«На цей час відновлено (не те, щоб вони повністю були зруйновані, але пошкоджені, скажімо так) багатоповерхівок – 244 відремонтовано, приватних будинків – 648, 71 школа, дитячі садочки – 35, заклади вищої освіти – 2, заклади культури – 18, заклади охорони здоров’я – 113, адміністративні будівлі – 12, об’єкти ЖКГ – 2719, 19 мостів і 13 доріг. Це приблизно 31% від того, що було пошкоджено і зруйновано», – сказав Кім.

Він зауважив, що великі проекти з відновлення «йдуть важко, бо вони ресурсні, вони робляться, але першочергово ми робимо те, що можемо зробити».

Як повідомляло Інше ТВ, у 2023 році у Миколаєві було поточно або капітально відремонтовано 140 будинків, 4 багатоповерхівки відремонтовані після влучання російських снарядів. Також було відремонтовано будівлі 21 дитячого садку та 20 шкіл, у 8 закладах освіти замінили вікна, а у 6 дитсадках і 8 школах відновили покрівлю. Окрім цього, було виконано поточний ремонт будівлі Миколаївської спеціалізованої школи для дітей з порушеннями зору. Серед закладів охорони здоров’я було відновлено ЦПСМД №4, стоматологія №3, виконано ПКД з відбудови травмпункту ЛШМД. 



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube