Негода в Миколаєві: на дорогах вже працює 12 одиниць спецтехніки – обробляють автошляхи реагентами


18:1808.01.2024

Наразі у подоланні наслідків негоди задіяно 12 одиниць спеціалізованої техніки комунального підприємства «ЕЛУ автодоріг». Фахівці повторно обробляють 1,2 та 3 черги місцевих доріг.

Вже використано 105 т реагентів.

Про це повідомили в Миколаївській міськраді, передає Інше ТВ.

«Бригади всіх комунальних підприємств – в режимі готовності. Для ліквідації наслідків негоди зможуть задіяти понад три десятки одиниць техніки: самоскиди, трактори, екскаватори, автовишки. У місті організовано чергування управляючих компаній. Вони мають запас піску для обробки пішохідних частин», – запевнили в міськраді.

Також міська влада нагадала, що в Миколаєві працюють 25 Пунктів незламності. Їх облаштовано у кожному районі міста. Тут можна зігрітися, перепочити та зарядити гаджети.

Містян просять за можливості утриматись від поїздок на далекі відстані, не паркувати автомобілі обабіч міських доріг, аби не заважати роботі спецтехніки, а також бути уважними та обережними при пересуванні містом.

Обробка магістралей реагентами триватиме всю ніч.

Як повідомляло Інше ТВ, На Миколаївщині внаслідок негоди багато порваних електропроводів. Але енергетики працюють і скорочують кількість знеструмлених населених пунктів (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
Twitter Facebook Google Plus Youtube