На Миколаївщині внаслідок негоди багато порваних електропроводів. Але енергетики працюють і скорочують кількість знеструмлених населених пунктів (ФОТО)


16:1808.01.2024

На Миколаївщині внаслідок негоди 8 січня багато порваних електропроводів. Але енергетики працюють і скорочують кількість знеструмлених населених пунктів.

Про це повідомляють в АТ «Миколаївобленерго», передає Інше ТВ.

 «Станом на 16 годину 8 січня маємо по області велику кількість обірваних проводів, повалених опор ЛЕП та інших аварійних ситуацій…

Тим не менш, де дозволяють обставини, триває робота з підключенням споживачів! Кількість знеструмлених населених пунктів за останні 2 години зменшилася до 180+38 частково. Без електрики наразі трохи більше 35 тис. домоволодінь», – кажуть енергетики і попереджають, що і так вкрай важка ситуація, судячи з прогнозу синоптиків, до кінця доби лише буде ускладнюватися.

Як повідомляло Інше ТВ, станом на сьогоднішній ранок по області через погодні умови було відключено 54 населених пунктів + 8 частково – без світла було понад 22,5 тис. споживачів. 

Станом на 12.00 по Миколаївській області знеструмлені були майже 69 тис. наших споживачів у 208 населених пунктах+29 (частково).



© Inshe.tv

Share Button
Twitter Facebook Google Plus Youtube