Site icon inshe.tv

Майже 25 млн. грн. сплатив бізнес за ліцензії на право торгувати підакцизними товарами на Миколаївщині

Майже 25 млн. грн. сплатив бізнес за ліцензії на право торгувати підакцизними товарами на Миколаївщині 1

Як повідомили в управлінні контролю за підакцизними товарами Головного управління ДПС у Миколаївській області, у 2023 році до місцевих бюджетів Миколаївщини надійшло майже 25 мільйонів гривень плати за ліцензії на виробництво спирту коньячного і алкогольних напоїв, плати за ліцензії на право оптової, роздрібної торгівлі алкогольними напоями і тютюновими виробами, рідинами, що використовуються в електронних сигаретах та пальним.

Слід зазначити, що у 2023 році платникам регіону видано 5754 ліцензії (анульовано 1196 ліцензій) на право оптової, роздрібної торгівлі алкогольними напоями і тютюновими виробами, рідинами, що використовуються в електронних сигаретах та пальним.

Нагадуємо, що суб’єкти господарювання усіх форм власності мають право на оптову, роздрібну торгівлю алкогольними напоями і тютюновими виробами, рідинами, що використовуються в електронних сигаретах, та пальним за наявності у них відповідних ліцензій. Плата за ліцензії здійснюється щоквартально, рівними частинами, і зараховується до місцевих бюджетів. 

Exit mobile version