У Первомайську на Миколаївщині відмовились від встановлення міської Ялинки – декорують ті, що ростуть, особливими прикрасами


20:1629.11.2023

На нараді Первомайського міського голови Олега Демченка сьогодні, 29 листопада, прийняли рішення не встановлювати в центрі міста ялинку.

Однак вирішено прикрасити ялинки, що ростуть поблизу міського будинку культури і дозвілля ім.. Є. Зарницької та БК «Фрегат».

Про це повідомляється на сайті Первомайської міськради, передає Інше ТВ.

Декорують ялинки особливими прикрасами. Вихованці мистецьких шкіл Первомайська зараз працюють над створенням прикрас, присвячених містам-героям України – Волновасі, Гостомелю, Маріуполю, Харкову, Херсону, Чернігову, Бучі, Ірпеню, Миколаєву, Охтирці та ін.

Поблизу БК «Фрегат» ялинку планують прикрасити дитячими малюнками. В усіх оздобленнях притримуватимуться жовто-блакитного стилю.

Також будуть організовані новорічні вистави до свят для дітей ВПО, СЖО, дітей з інвалідністю, дітей із багатодітних сімей, із родин загиблих військових, сиріт та позбавлених батьківської опіки. Під час заходів солодкими подарунками дітей привітає Святий Миколай спільно з міським головою Олегом Демченко.

А 6 грудня для усіх юних мешканців Первомайської громади на головній площі міста працюватиме «Резиденція Святого Миколая».

Як повідомляло Інше ТВ, Цього року у Миколаєві встановлять звичайну Ялинку



© Inshe.tv

Share Button
Twitter Facebook Google Plus Youtube