Site icon inshe.tv

На Миколаївщині поліцейські затримали двох чоловіків за незаконне заволодіння автомобілем (ФОТО)

Нині слідчі оголосили зловмисникам про підозру. За скоєний злочин фігурантам загрожує до 12 років увʼязнення.

Про це повідомили в поліції Миколаївської області, передає Інше ТВ.

До чергової частини Вознесенського райуправління поліції звернувся 38-річний мешканець райцентру з повідомленням про те, що двоє знайомих заволоділи його автомобілем BMW X6 та поїхали в невідомому напрямку.

«У ході проведення слідчо-оперативних заходів правоохоронці встановили, що того ж дня потерпілому зателефонував 55-річний знайомий, аби зустрітись з ним та ще одним товаришем. Під час зустрічі біля одного із кафе в центрі Вознесенська між заявником та одним із чоловіків виникла сварка, в ході якої 35-річний фігурант завдав ударів потерпілому, після чого сів у його автомобіль та зник», – повідомив заступник начальника ГУНП – начальник слідчого управління Едуард Соловйов.

Викрадений транспортний засіб правоохоронці знайшли на одній із вулиць Новоодеського району того ж дня.

У ході подальших слідчо-розшукових дій оперативники райуправління спільно з співробітниками карного розшуку обласного главку поліції та відділу кримінального аналізу, встановили, що до злочину причетний 55-річний житель Вознесенська та 35-річний миколаївець. Правоохоронці з’ясували, що фігуранти неодноразово притягувалися до кримінальної відповідальності за вчинення майнових злочинів.

За силової підтримки роти поліції особливого призначення слідчі затримали зловмисників в порядку ст. 208 Кримінального процесуального Кодексу України.

За процесуального керівництва Вознесенської окружної прокуратури затриманим поліцейські оголосили підозри за ч. 3 ст. 289 Кримінального Кодексу України «Незаконне заволодіння транспортним засобом». Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі до 12 років.

Найближчим часом суд обиратиме підозрюваним запобіжні заходи.

Слідство триває.

Як повідомляло Інше ТВ, в жовтні був такий випадок: “пильний” водій залишив ключі в замку – за автовикрадачем ганяли двома районами Миколаївщини (ФОТО)

Exit mobile version