Очаків підписав угоду про співробітництво з нідерландським містом Дорн (ФОТО)


15:1119.10.2023

Очаківський міський голова Сергій Бичков перебуває з робочим відрядженням у місті Дорн.

Під час зустрічі з депутатами та мером цього нідерландського міста було підписано меморандум про співпрацю між містами Очаків (Україна) і Дорн (Нідерланди).

Про це повідомляється на фейсбук-сторінці Очаківської міськради, передає Інше ТВ.

Метою Угоди є встановлення та розвиток співпраці в таких напрямках, як економіка, торгівля та інвестиційна діяльність; будівництво, планування та ведення міського господарства, розвиток соціальної інфраструктури; сучасні технології та адміністративні послуги; наука та освіта; охорона здоров’я; соціально-культурні зв’язки.

Також Очаківський міський голова С.Бичков разом з з мером Дорна Г.Ф. Наафсом, представниками консульства України в Нідерландах відвідав реабілітаційний центр, в якому зараз проходять реабілітацію українські військові. Центр існує 40 років, має багатий досвід з протезування та відновлення людей, військових та цивільних, які втратили кінцівки. Крім того, при центрі діє цех з виготовлення протезів. Зараз планується створення реабілітаційного центру в Очакові, тому мер Дорна запевнив мера Очакова у допомозі в навчанні лікарів та передачі досвіду роботи.

Як повідомляло Інше ТВ, в квітні цього року Очаків, АМУ та Нідерланди підписали меморандум про співробітництво (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
Twitter Facebook Google Plus Youtube