Поліцейські затримали у Миколаєві не дрібного наркоторговця широкого профілю (ФОТО)


11:3310.10.2023

У зловмисника правоохоронці вилучили 5 кілограм гашишу, пів кілограма коноплі, 200 грамів порошкоподібної речовини, понад 170 готових до розповсюдження закладок та інші наркотичні засоби. Нині фігурант затриманий, слідчі повідомили йому про підозру за ч. 3 ст. 307 Кримінального кодексу України. За скоєне чоловікові загрожує до 12 років ув’язнення.

У ході відпрацювання оперативної інформації оперуповноважені та слідчі відділення поліції № 2 Миколаївського районного управління поліції біля однієї із служб доставки міста викрили 35-річного миколаївця, який отримав пакунок із наркотичною речовиною, яку замовив через мобільний додаток.

Під час особистого огляду поліцейські виявили та вилучили у чоловіка п’ять кілограмів сильнодіючої психотропної речовини – гашиш, – розповів начальник обласного главку поліції Сергій Шайхет

У ході санкціонованого обшуку за місцем мешкання фігуранта поліцейські виявили 174 згортків з наркотичною речовиною канабіс, близько пів кілограма коноплі, майже 200 грамів порошкоподібної психотропної речовини та інші докази його злочинної діяльності.



© Inshe.tv

Share Button
Twitter Facebook Google Plus Youtube