Начальник Миколаївської ОВА підписав з корейською компанією Hyundai меморандум (ФОТО)


09:5817.09.2023

Наприкінці цього тижня з візитом до Києва прибула делегація Республіки Корея для проведення переговорів про поглиблення співпраці у сфері відновлення.

Під час спільного Форуму співпраці у реконструкції Україна та Корея домовилися про розробку проєктів з відновлення інфраструктури із залученням корейського досвіду високих технологій та інвестицій корейського бізнесу.

Про це повідомили в пресслужбі Міністерства розвитку громад, територій та інфраструктури України, передає Інше ТВ.

Згідно повідомлення, корейську делегацію очолив Міністр земель, інфраструктури та транспорту Республіки Корея Вон Хі-рьонг. Серед представників бізнесу були присутні очільники Samsung, Hyundai, Hanwha Solutions, Yooshin та Posco. Українську сторону на форумі представляли очільники Державного агентства відновлення та розвитку інфраструктури України, а також Київської та Миколаївської обласних військових адміністрацій.

На полях форуму сторони обговорили старт спільних проектів, а також Україна та Корея підписали меморандуми про співпрацю за різними напрямками.

Зокрема, начальник Миколаївської ОВА Віталій Кім підписав меморандум з HD Hyundai Construction Equipment, за яким Hyundai надасть будівельне обладнання Миколаївщині.

Як повідомляло Інше ТВ, Південна Корея виділила Україні $2,3 млрд допомоги



© Inshe.tv

Share Button
Twitter Facebook Google Plus Youtube