Site icon inshe.tv

Миколаївщина відзначила піротехніків з інших регіонів, які розміновували нашу територію (ФОТО)

Сьогодні, 16 серпня, перший заступник голови Миколаївської обласної військової адміністрації Георгій Решетілов та перший заступник голови Миколаївської обласної ради Антон Табунщик зустрілись із піротехніками ДСНС, які майже два місяця у складі зведеного загону проводили роботи з розмінування територій Миколаївської області. Вручили їм відзнаки та Почесні грамоти.

Про це повідомили в ГУ ДСНС України у Миколаївській області, передає Інше ТВ.

Серед нагороджених: піротехніки з Київської, Рівненської областей, 2 та 3 Спеціального центру швидкого реагування ДСНС України. Також відзначили сьогодні керівника групи управління розмінуванням – заступника начальника відділу організації заходів цивільного захисту Головного управління ДСНС України у Волинській області Володимира Портуся.

Начальник Головного управління ДСНС України у Миколаївській області Микола Панасенко також подякував усім піротехнікам за допомогу у очищенні регіону від наслідків збройної агресії та п’ятьом фахівцям з розмінування вручив відзнаки Головного управління.

Як повідомляло Інше ТВ, Площа розмінованої на Миколаївщині землі наближається до 5 тис.га: як працюють піротехніки з різних регіонів (ФОТО)

Exit mobile version