Миколаївщина відзначила піротехніків з інших регіонів, які розміновували нашу територію (ФОТО)


19:5516.08.2023

Сьогодні, 16 серпня, перший заступник голови Миколаївської обласної військової адміністрації Георгій Решетілов та перший заступник голови Миколаївської обласної ради Антон Табунщик зустрілись із піротехніками ДСНС, які майже два місяця у складі зведеного загону проводили роботи з розмінування територій Миколаївської області. Вручили їм відзнаки та Почесні грамоти.

Про це повідомили в ГУ ДСНС України у Миколаївській області, передає Інше ТВ.

Серед нагороджених: піротехніки з Київської, Рівненської областей, 2 та 3 Спеціального центру швидкого реагування ДСНС України. Також відзначили сьогодні керівника групи управління розмінуванням – заступника начальника відділу організації заходів цивільного захисту Головного управління ДСНС України у Волинській області Володимира Портуся.

Начальник Головного управління ДСНС України у Миколаївській області Микола Панасенко також подякував усім піротехнікам за допомогу у очищенні регіону від наслідків збройної агресії та п’ятьом фахівцям з розмінування вручив відзнаки Головного управління.

Як повідомляло Інше ТВ, Площа розмінованої на Миколаївщині землі наближається до 5 тис.га: як працюють піротехніки з різних регіонів (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
Twitter Facebook Google Plus Youtube