Представники ПРООН передали рятувальникам Миколаївщини 23 генератори (ФОТО)


21:5202.08.2023

2 серпня до Миколаївщини завітали представники Програми розвитку Організації Об’єднаних Націй (ПРООН) в Україні.

Однією з цілей візиту є проведення зустрічі представників ПРООН із рятувальниками ГУ ДСНС у Миколаївській області. ПРООН та Уряд Данії надають системну підтримку для розвитку потенціалу Миколаївського гарнізону оперативно-рятувальної служби.

Про це повідомили в ГУ ДСНС України у Миколаївській області, передає Інше ТВ.

Нільс Крістенсен, керівник Програми ООН із відновлення та розбудови миру, зустрівся з Андрієм Криворучком, першим заступником начальника Головного управління ДСНС України у Миколаївській області, та рятувальниками, ознайомився із вже наданою допомогою від ПРООН, а також передав гарнізону 23 генератори різної потужності. Їх було закуплено зусиллями ПРООН за фінансової підтримки Уряду Данії, наданої в межах Програми ООН із відновлення та розбудови миру.

«Це мій другий офіційний візит до миколаївських рятувальників. Радий засвідчити, що надана допомога використовується за призначенням та дійсно є необхідною для вас. Впевнений, що ці генератори також стануть у пригоді та їх використання допомагатиме у подоланні наслідків надзвичайних ситуацій та подій», — зазначив пан Крістенсен.

Зі свого боку Андрій Криворучко подякував Нільсу Крістенсену та ПРООН в Україні: «Ми пропрацьовуємо та готуємось до різних ситуацій, тож ваша допомога є неоціненною та вкрай потрібною. Пишаємось, що маємо таких надійних друзів та партнерів, які завжди готові прийти на допомогу!».

Як повідомляло Інше ТВ, Миколаївські рятувальники отримали допомогу з Латвії (ФОТО, ВІДЕО)



© Inshe.tv

Share Button
Twitter Facebook Google Plus Youtube