Тузіка жительки Херсонщини врятували миколаївці – зворушлива зустріч хазяйки та чотирилапого (ВІДЕО)


16:4614.06.2023

Чотирилапого Тузіка жительки Херсонщини Надії Петрівни після затоплення внаслідок підриву росіянами Каховської ГЕС врятували співробітники миколаївського КП «Центр захисту тварин».

Жінка впізнала свого песика на одному з відео і приїхала за ним до Миколаєва.

Зворушливе відео зустрічі опублікував Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич, передає Інше ТВ.

«У ніч, коли рашисти підірвали греблю Каховської ГЕС, Надії Петрівни з чоловіком не було вдома – вони поїхали у справах у Житомир.

Коли дізнались про теракт, одразу вирушили додому. Поки їх не було, за двома собачками приглядали сусіди. Коли вже почала підступати вода, вони посадили тварин на дах. Потім собаки загубились.

Одного з них врятували працівники нашого Центру захисту тварин.

Надія Петрівна побачила відео порятунку тварин із Херсонщини у TikTok і впізнала свого Тузіка. Сьогодні вона приїхала на підприємство за своїм улюбленцем.

Господарі сподіваються знайти і  свого другого собаку», – написав мер в доповнення до відео і закликав миколаївців поширювати сторінки КП «Центр захисту тварин», щоб таких щасливих зустрічей було більше.

Сторінки КП “Центр захисту тварин” у Фейсбук та Instagram.

Як повідомляло Інше ТВ, Співробітники миколаївського КП «Центр захисту тварин» за два дні на Херсонщині врятували понад 100 собак і 30 котів (ВІДЕО)



© Inshe.tv

Share Button
Twitter Facebook Google Plus Youtube