На ремонт доріг в Миколаєві виділено 320 млн.грн.


13:0116.04.2023

Як повідомляло Інше ТВ, 13 квітня депутати Миколаївської міськради перерозподілили майже 1 млрд.грн. вільних залишків – 600 млн.грн. виділено Департаменту ЖКГ.

І 320 млн.грн. в цьому перерозподілі буде направлено на ремонт доріг.

Про це в програмі «Діалог» ТРК «МАРТ» розповів Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич, передає Інше ТВ.

За словами мера, зараз в місті робиться аварійний ямковий ремонт доріг. «Ми ж майже весь 2022 рік майже нічого не ремонтували по дорогах, тому зараз потрібно за два роки привести дороги до ладу», – підкреслив Олександр Сєнкевич і запев, що дороги будуть ремонтуватися тільки за хорошої погоди.

«Отримую велику кількість питань щодо проспекту Богоявленського, особливо поворот на вул.Торговій – там дороги немає взагалі. Там потрібно робити капітальний ремонт, тому що просто ямковим ремонтом там не обійдешся. Гроші на цей ремонт є також в цьому бюджеті. Також ремонт пр.Богоявленського – інших частин в Корабельному районі – також закладено.

Маю багато запитань щодо ремонту Інгульського мосту. Хочу нагадати, що покриття на Інгульському мості не належить до власності міста, і ми не можемо витрачати бюджетні кошти на цей ремонт. Зараз Служба автомобільних доріг в Миколаївській області опрацьовує це питання – там питання стосується саме не покриття, а того, що знаходиться між бетонними плитами цього мосту і покриттям, там треба все замінювати. За нашою наявною інформацією, там засипали ледь не землею, суглинком, який зараз «плаває», і від цього руйнується весь асфальт. Ми зараз чекаємо на Службу автомобільних доріг, щоб вони нам надали інформацію, що ми можемо зробити разом», – сказав мер.   



© Inshe.tv

Share Button
Twitter Facebook Google Plus Youtube