Site icon inshe.tv

Будинки без дахів. Як виглядає Очаків на Миколаївщині після ракетних атак армії рф (ФОТО)

Очаківську громаду Миколаївщини регулярно обстрілюють російські військові.

Але за останній час наймасштабніша ракетна атака була 9 січня.

Як виглядає місто Очаків зараз, показав проект Радіо Свобода «Новини Приазовʼя».

Перше, що впадає в очі, – будинки без дахів. Оскільки обстріли продовжуються, пошкодження від російських снарядів не встигають ліквідовувати.

Додамо, що у Очакові досі стоїть пам’ятник Суворову, але місцеві повісили на нього «Послання русні».

Як повідомляло Інше ТВ, 13 січня в Очакові на Миколаївщині поховали трирічного хлопчика, який помер від розриву серця внаслідок російських обстрілів.

Нагадаємо, що внаслідок обстрілів Очакова 9 січня було 15 поранених, 200 будинків пошкоджено. 10 січня стало відомо, що поліція Миколаївщини зафіксувала в Очакові і сусідніх громадах понад 300 пошкоджених російськими обстрілами об’єктів житлової та цивільної інфраструктури (ФОТО).

Також повідомлялось, що 10 січня Миколаївська ОВА відправила до Очакова 2 вантажівки з ОСБ-плитами (ФОТО). Ввечері 10 січня мер Миколаєва повідомив, що комунальники Миколаєва допомагають наводити лад в Очакові після російського обстрілу 9 січня (ФОТО). 11 січня В Очаків передали ще 1110 листів ОСБ (ФОТО), і вчора ж комунальники Миколаєва «зашили» всі вікна в пошкодженій російськими обстрілами лікарні Очакова (ФОТО). 12 січня туди відправили ще 1125 кв.м металопрофілю і стільки ж гідробар’єру (ФОТО).

Також повідомлялось В Очакові після супервибуху пошкоджено понад 5 тис. будинків, — заступник міського голови Олексій Васьков (ВІДЕО)

Місце вибуху в Очакові на вчора виглядало так (ВІДЕО)

За вчора, 25 січня, на Миколаївщині росіяни двічі обстріляли Очаківську громаду.

Exit mobile version