Site icon inshe.tv

Миколаївський боксер Сергій Дерев’янченко став амбасадором благодійного фонду Kuts Unites Ukrainians, який допомагає нашим військовим

Миколаївський боксер Сергій Дерев’янченко став амбасадором благодійного фонду Kuts Unites Ukrainians, який допомагає нашим військовим 1

Миколаївський боксер Сергій Дерев’янченко став амбасадором благодійного фонду Kuts Unites Ukrainians, який допомагає військовим.

Про це він повідомив на своїй сторінці в Фейсбук, передає Інше ТВ.

«Я став амбасадором українсько-американського благодійного фонду Kuts Unites Ukrainians, який заснував мій хороший друг Юрій Куц. Він особисто передав сотні тисяч доларів на закупівлю допомоги нашим бійцям. А тепер разом із командою фонду об’єднує людей, зусилля та кошти на двох континентах.

Як і кожен українець, я не можу стояти осторонь, щоб наблизити нашу перемогу, наші воїни потребують підтримки.

Тож як амбасадор фонду, запрошую вас зробити внесок у перемогу моєї рідної країни. У перемогу демократії та вільного світу. Ви можете пожертувати кошти, за які команда фонду закупить прилади нічного бачення та тепле тактичне спорядження. І власноруч відвезе його на фронт.

Давайте об’єднувати зусилля, адже разом ми можемо більше!», – написав Сергій Дерев’янченко.

За повідомленням видання «Тернополяни», успішний американський бізнесмен Юрій Куц народився в Заліщиках. З початку повномасштабного російського вторгнення Юрій почав займатися логістикою гуманітарної допомоги для України в американські аеропорти, а звідти – на кордон з Україною. А нещодавно волонтер та бізнесмен вирішив налагодити в Україні пошиття «розгрузок» та одягу для військових і заснував благодійний фонд Kuts Unites Ukrainians.

Як повідомляло Інше ТВ, на початку січня спільна команда групи ІТ-компаній Netpeak Group та Краудфандингова платформа Моє Місто привезла з Болгарії в Миколаївську область 25 генераторів, які будуть розподілені серед територіальних громад.

Exit mobile version