Site icon inshe.tv

Сьогодні в Миколаєві був Уповноважений ВРУ з прав людини Дмитро Лубінець (ФОТО)

Сьогодні в Миколаєві був Уповноважений ВРУ з прав людини Дмитро Лубінець (ФОТО) 11

Сьогодні в Миколаєві, в Консультаційному центрі КШППВП приймали делегацію Уповноваженого ВРУ з прав людини на чолі з Дмитром Лубінцем.

Про це повідомила голова Миколаївської обласної ради Ганна Замазєєва.

– -Відпрацювали питання взаємодії нашого Південного регіонального КЦ з офісом уповноваженого. Маємо попередні напрацювання щодо розширення рамок роботи – наші фахівці вже незабаром будуть готові надавати консультативну допомогу ще і родичам зниклих безвісти, родичам цивільних, яких захопили у полон. Перший в Україні регіональний Консультаційний центр КШППВП працює менш як тиждень, але маємо значні напрацювання – звернення від родичів наших Героїв, які в полоні, надходять щоденно. Нагадаю, що пріоритет роботи нашого КЦ – допомогти кожному, хто чекає на своїх Героїв з полону. Ті історії, що розповідають рідні полонених, які звертаються до нас – розривають душу, і допомогти їм – наша головна мета.

Сьогодні в Миколаєві був Уповноважений ВРУ з прав людини Дмитро Лубінець (ФОТО) 1
Сьогодні в Миколаєві був Уповноважений ВРУ з прав людини Дмитро Лубінець (ФОТО) 8
Сьогодні в Миколаєві був Уповноважений ВРУ з прав людини Дмитро Лубінець (ФОТО) 3
Сьогодні в Миколаєві був Уповноважений ВРУ з прав людини Дмитро Лубінець (ФОТО) 9
Сьогодні в Миколаєві був Уповноважений ВРУ з прав людини Дмитро Лубінець (ФОТО) 5
Сьогодні в Миколаєві був Уповноважений ВРУ з прав людини Дмитро Лубінець (ФОТО) 10

Команда Консультаційного центру ознайомила Дмитра Лубінця та членів делегації з принципами роботи регіонального представництва КШППВП та провели ознайомчу презентацію роботи кабінетів психологічної та юридичної допомоги. Також, показали дитячу кімнату, де наші педагоги працюють із малечею та допомагають їм впоратися із травмами в ігровій формі.

Також під час візиту Дмитро Лубінець представив регіонального координатора Офісу Омбудсмана України по зв’язках з громадськістю по Миколаївщині. Ним став один із членів нашої команди – Вадим Жепало. Тож тепер у КЦ люди можуть звернутися та отримати консультацію й допомогу ще й від представника офісу омбудсмена.

Наразі наш Консультаційний центр надає консультацію та підтримку родинам військовополонених з Миколаївської, Одеської та Херсонської областей.

Консультаційна лінія та запис на прийом:☎️ 0 800 200 202пн-пт 09:00 – 17:00

Миколаїв, вул. Нікольська, 37 (прийом за попереднім записом).

Exit mobile version