Деокупована Снігурівка на Миколаївщині: розпочато запуск газу у домівки жителів, і відновлено роботу Укрпошти (ФОТО)


12:0617.11.2022

У деокупованій Снігурівці почали поетапно пускати природний газ у будинки, де присутні власники житла.

Про це повідомляють у пресслужбі Миколаївської ОВА з посиланням на інформацію заступника начальника МОВА Валентина Гайдаржи, передає Інше ТВ.

За словами В.Гайдаржи, представники АТ «Миколаївгаз» вже почали обхід перших домівок.

«Для того, щоб відбувся безпечний запуск газу у вашу оселю, необхідно забезпечити співробітникам компанії доступ до житла. Зокрема, газовики перевірять, газове обладнання в домівках», – розповів він.

Також Валентин Гайдаржи зазначив, що наразі у Снігурівці обстежено технічний стан внутрішньобудинкових систем газопостачання у 70 квартирах, з них – у 15 пошкоджене обладнання. Крім того, виконано безплатну заміну 80 приладів обліку газу у місцевих квартирах.

«Наразі продовжується обстеження двох газопроводів у селах Котляреве та Пришиб», – додав заступник начальника ОВА.

Також в Снігурівці відновила роботу Укрпошта. Про це йдеться в пресрелізі АТ «Укрпошта».

«Після 8 місяців окупації приміщення двох стаціонарних відділень, на жаль, непридатні для роботи – замість них послуги поштового зв’язку містянам будуть надавати екіпажі двох пересувних відділень Укрпошти. Автівки Укрпошти тричі на тиждень будуть приїжджати в Снігурівку з Миколаєва і привозити пенсії, фінансову допомогу, товари першої необхідності та згодом посилки.
В перші дні роботи Укрпошта виплатила майже 300 тис грн пенсій місцевим жителям та продала товарів на понад 25 тис грн. Також планується виплата разових фінансових допомог від Червоного хреста та МОМ.

Попри те, що у Снігурівці немає світла та зв’язку, пересувні відділення Укрпошти все-таки можуть надавати еквайрингові послуги – тобто клієнти можуть отримати перекази на свої карткові рахунки та одразу зняти готівку з карток», – йдеться в повідомленні.

Деокупована Снігурівка на Миколаївщині: розпочато запуск газу у домівки жителів, і відновлено роботу Укрпошти (ФОТО) 7
Деокупована Снігурівка на Миколаївщині: розпочато запуск газу у домівки жителів, і відновлено роботу Укрпошти (ФОТО) 12

Снігурівка – перший деокупований населений пункт Миколаївщини, де Укрпошта відновила роботу. Як обіцяють в АТ «Укрпошта», найближчим часом планується відновлення роботи 9 пересувних та 8 стаціонарних відділень поштового зв’язку, які будуть обслуговувати 80 звільнених сіл та містечок Миколаївщини.

Як повідомляло Інше ТВ, У Снігурівці на Миколаївщині відновила роботу пожежно-рятувальна частина (ФОТО).

Також повідомлялось У Снігурівці поліцейські збільшують свою присутність: адреса та телефони, куди можна звернутися (ФОТО)



© Inshe.tv

Share Button
Twitter Facebook Google Plus Youtube