Site icon inshe.tv

Вночі ворог наніс удари по акваторії Очакова та Широківській громаді. Зведення щодо обстрілів Миколаївщини за добу

Вночі ворог наніс удари по акваторії Очакова та Широківській громаді. Зведення щодо обстрілів Миколаївщини за добу 1

У Первомайському та Вознесенському районах минулі день та ніч пройшли відносно спокійно.

У двох інших районах були зафіксовані обстріли.

Про це йдеться у інформації Миколаївської ОВА щодо ворожих обстрілів у Миколаївській області за минулу добу станом на 08:30 ранку 8 жовтня, передає Інше ТВ.

За інформацією повітряного командування «Південь», ввечері 7 жовтня, з 20:00 до 21:30, ворог атакував трьома дронами-камікадзе «Shahed-136» Миколаївщину та Одещину. Всі три дрони було збито силами та засобами протиповітряної оборони повітряного командування «Південь».

Миколаївський район:

Вчора, 7 жовтня, з 22:24 ворог наносив удари по акватериторії Очаківської громади. Постраждалих немає.

Також вчора, 7 жовтня, близько 23:00, в результаті обстрілу Галицинівської громади пошкоджено житловий будинок. Без постраждалих.

Баштанський район:

За минулу добу обстрілів зазнали населені пункти Березнегуватської громади. Інформація щодо постраждалих та пошкоджених житлових будинків уточнюється.

Крім того, 7 жовтня, було обстріляно Широківську громаду. Влучання були орієнтовно о 12:30, 17:30 та 23:30 по стадіону, відкритих територіях, дорогах. Також сьогодні, 8 жовтня, обстріли зафіксовано в двох населених пунктах громади. Значних руйнувань зазнало сільгосппідприємство, склади, техніка. Постраждалих немає.

Вночі, 8 жовтня, орієнтовно о 02:00 були обстріли Баштанської громади. Внаслідок чого пошкоджено адмінбудівлю, дитячий садок, школу та приміщення амбулаторії. Також руйнувань зазнали три житлових будинки, в яких пошкоджено вікна, дах та стеля. Без постраждалих. Більш детальна інформація уточнюється.

Як повідомляло Інше ТВ, ЗСУ знищили ще одну понтонну переправу противника і склади боєприпасів, – Генштаб

Exit mobile version