Site icon inshe.tv

Воєнна зима. Миколаївщина готується до опалювального сезону, але кожному по можливості треба мати запас палива чи дизель-генератор – Кім (ВІДЕО)

Воєнна зима. Миколаївщина готується до опалювального сезону, але кожному по можливості треба мати запас палива чи дизель-генератор – Кім (ВІДЕО) 1

В Миколаївській області продовжується підготовка до опалювального сезону, і, зокрема, після 10 вересня в Миколаєві планують почати заповнювати системи опалення водою, щоб провести випробування.

Про це сьогодні, 6 вересня, на брифінгу в Media Center Ukraine – Ukrinform розповів начальник Миколаївської ОВА Віталій Кім, передає Інше ТВ.

– Не зважаючи на те, що у нас прифронтовий регіон, ми знаходимось в ТОП-5 з підготовки до опалювального сезону згідно статистики Офісу Президента. Ми цей процес розпочали ще два місяці тому, і на зараз ми готові до того, щоб розпочати опалювальний сезон. Плануємо після 10 вересня запитувати систему та проводити тест, – сказав Кім.

Також керівник ОВА надав свої рекомендації населенню щодо підготовки до майбутнього опалювального сезону.

– Зважаючи на військовий стан, і не зважаючи на те, що ми готуємось до опалювального сезону, я вважаю, що населенню потрібно мати запас таких речей, як паливо чи дизель-генератор при можливості. Тому що через обстріли можуть бути якісь форс-мажорні обставини. Тому запас, як я вважаю, треба робити кожному, – сказав начальник Миколаївської ОВА.

Віталій Кім, голова Миколаївської обласної військової адміністрації

Як повідомляло Інше ТВ, Воєнна зима. «Миколаївоблтеплоенерго» обіцяє подавати теплоносій до всіх житлових будинків, де це можливо

Exit mobile version