Site icon inshe.tv

Голова Миколаївської облради Ганна Замазєєва взяла участь у зустрічі з Надзвичайним та Повноважним Послом Королівства Данії в Україні (ФОТО)

Про це голова Миколаївської обласної ради Ганна Замазєєва повідомила на своїй сторінці у Фейсбуці.

-За ініціативи Давіда Арахамії провели зустріч з Надзвичайним та Повноважним Послом Королівства Данії в Україні Олє Егберг Міккельсеном.

Голова Миколаївської облради Ганна Замазєєва взяла участь у зустрічі з Надзвичайним та Повноважним Послом Королівства Данії в Україні (ФОТО) 1
Голова Миколаївської облради Ганна Замазєєва взяла участь у зустрічі з Надзвичайним та Повноважним Послом Королівства Данії в Україні (ФОТО) 3

Обговорили нагальні для Миколаєва питання – відновлення водопостачання для наших громадян із залученням інженерних можливостей та фінансової допомоги Датського уряду, допомога в запуску опалювального сезону, постачання важкої техніки для ДСНС. Відновлення економіки в громадах за рахунок запуску підприємств та виробництв на Миколаївщині в тісній співпраці з датським бізнесом, інвестуванням через IFU фонд.

Прагнемо, аби населення було забезпечено робочими місцями. Дякую Давиду Арахамії за організацію зустрічі та безцінну допомогу у відновленні Миколаївщини! – написала Ганна Замазєєва.

Exit mobile version