Site icon inshe.tv

Російські окупанти зранку нанесли ракетні удари по Миколаєву. Вся інформація по обстрілам Миколаївщини за добу

Російські окупанти зранку нанесли ракетні удари по Миколаєву. Вся інформація по обстрілам Миколаївщини за добу 1

З раннього ранку 1 липня російські окупанти завдали ракетних ударів по місту Миколаєву. Одну ракету збили сили ППО.

Про це йдеться у інформації щодо ворожих обстрілів у Миколаївській області за минулу добу станом на 08:00 ранку 1 липня від Миколаївської ОВА, передає Інше ТВ.

місто Миколаїв:

Як повідомляє ОК «Південь», серед дня, 30 червня, Корабельний район Миколаєва було піддано обстрілу реактивними системами залпового вогню «Смерч» з забороненими касетними снарядами. Потерпілих немає.

Вранці, 1 липня, Миколаїв зазнав ракетних обстрілів. Інформація щодо потерпілих та наслідків уточнюється.

Баштанський район:

Вчора, 30 червня, у другій половині дня було обстріляно Інгульську громаду. Обстріли були поза межами населених пунктів. Внаслідок обстрілів у деяких населених пунктах відсутнє світло. За попередньою інформацією, потерпілих немає.

1 липня, близько 04:30, обстрілів зазнала Широківська громада. Інформація щодо потерпілих і пошкоджень уточнюється.

У Березнегуватській громаді продовжуються обстріли сіл по лінії розмежування. Інформація щодо потерпілих і пошкоджень уточнюється.

Миколаївський район:

Вчора, 30 червня, з 16:50 на території Парутинського старостинського округу Куцурубської громади зафіксовано обстріли ворожими касетними боєприпасами околиць с. Парутине. Потерпілих та значних руйнувань немає.

Також 30 червня, приблизно з 20:55, були обстріли с. Засілля Первомайської громади. Внаслідок чого відбулося загоряння нежитлового господарського підсобного приміщення.

Вночі, 1 липня, обстрілів зазнало с. Лимани Галицинівської громади. Потерпілих немає.

Вранці, 1 липня, було обстріляно с. Стара Богданівка Радсадівської громади. В результаті – руйнація інфраструктури. Потерпілих немає.

Первомайський район:

Вранці, 1 липня, близько 05:20, у Первомайському районі відбувся сильний вибух. Спрацювала ППО, вражена ракета орієнтовно впала на межі з Кіровоградською областю. Станом на 08:20 йдуть пошуки місця падіння.

У Вознесенському районі день та ніч пройшли відносно спокійно.

Як додатково повідомив начальник Миколаївської ОВА Віталій Кім, сьогодні є приліт по підприємству (без жертв), та одну ракету збило наше ППО.

Як повідомляло Інше ТВ, у зруйнованій ракетою 29 червня 5-поверхівці у Миколаєві рятувальники виявили тіло чоловіка. Наразі загиблих 8

Exit mobile version