Site icon inshe.tv

Ліквідація наслідків вчорашнього ракетного удару по Миколаєву: відновлено енергозабезпечення у більшості будинків, для охочих організували евакуацію та розселення – мер

Ліквідація наслідків вчорашнього ракетного удару по Миколаєву: відновлено енергозабезпечення у більшості будинків, для охочих організували евакуацію та розселення - мер 1

Вчора, 17 червня, цілий день комунальні служби, надзвичайники та аварійні бригади працювали на місцях обстрілів Миколаєва.

Що вдалося зробити, повідомив Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич, передає Інше ТВ.

«Відновлено елекропостачання у 15 будинках, однак частина об‘єктів ще залишається без світла. Також близько 300 абонентів без газопостачання. Ремонтні роботи продовжимо завтра.

Внаслідок обстрілів в 11 будинках пошкоджені покрівлі. Дах в одному багатоквартирному будинку зруйнований вщент. Також стало відомо про пошкодження ударною хвилею вікон у двох закладах освіти.

Забезпечили постраждалих питною водою, гарячим харчуванням і сухпайками. Роздали людям плівку, брезент і ОСБ-плити. Також вирішуємо питання із придбанням вхідних дверей.

Для всіх охочих організована евакуація та розселення.

До усунення всіх наслідків обстрілів на місцях цілодобово чергуватимуть правоохоронці. Усі необхідні роботи продовжимо на вихідних», – повідомив мер.

Як повідомляло Інше ТВ, внаслідок вчорашнього ранкового ракетного удару по Миколаєву загинуло 2 особи, ще 20 поранені.

Також повідомлялось, що Гуманітарний штаб Миколаївщини закупить та встановить пошкоджені внаслідок ракетного удару по Миколаєву вікна і двері в будинках (ФОТО, ВІДЕО).

Миколаївський міський голова Олександр Сєнкевич вчора повідомив, що внаслідок ракетних ударів було пошкоджено 21 багатоквартирний будинок, 3 приватні будинки, трансформаторну підстанцію, приміщення спортивного клубу та промисловий об’єкт.

Exit mobile version