Site icon inshe.tv

На Миколаївщині за добу було 8 пожеж, 3 з яких – через обстріли (ФОТО)

За чергову добу підрозділи Головного управління ДСНС України у Миколаївській області загасили 8 пожеж, три з яких внаслідок обстрілів.

Про це повідомили в ГУ ДСНС України у Миколаївській області, передає Інше ТВ.

Так, внаслідок обстрілів пошкоджено приватне подвір’я та зайнялись речі домашнього вжитку в господарчій споруді в c. Котляреве Шевченківської СГ Миколаївського району. Черговий караул 16 ДПРЧ 2 ДПРЗ ліквідував пожежу площею 40 кв. м, та не допустив розповсюдження вогню на житловий будинок.

Було сім пожеж в екосистемах, дві з яких виникло внаслідок обстрілів. Горіли суха трава, сміття, чагарники, очерет та солома в тюках у Баштанському (Вільнозапорізька ТГ), Миколаївському (Костянтинівська, Веснянська ТГ) районах області та у м. Миколаєві. Площа яку пройшов вогонь склала понад 2,2 га.

Вогнеборці не допустили розповсюдження вогню на більшу площу та оперативно ліквідували їх. Загалом до гасіння залучалось 9 одиниць техніки ДСНС та 34 вогнеборці.

Рятувальники 2, 3, 4, 5 ДПРЧ 2 ДПРЗ та аварійно-рятувальної частини АРЗ СП продовжують надавати технічну воду громадянам для побутових потреб, протягом дня розлито 56 тонн.

Як повідомляло Інше ТВ, за вчора миколаївські піротехніки вилучили 54 рашистських боєприпасів (ФОТО)

Exit mobile version