Site icon inshe.tv

В ОК «Південь» розповіли, що саме пошкоджено внаслідок ранкового ракетного удару по Миколаєву (ВІДЕО)

В ОК «Південь» розповіли, що саме пошкоджено внаслідок ранкового ракетного удару по Миколаєву (ВІДЕО) 1

Обстановка у зоні відповідальності сил охорони та оборони півдня України стабільно напружена. Зокрема, продовжується нанесення ракетних та авіаційних ударів по Миколаєву.

Про це сьогодні повідомили в ОК «Південь», передає Інше ТВ.

«О 5-ій ранку зафіксовано влучання в житловий багатоквартирний будинок, в результаті вибуху пошкоджено тролейбусну лінію електропередач, зруйновано заклад громадського харчування, пошкоджено продуктовий магазин та офіс приватного підприємця. Втрат серед цивільного населення нема», – підкреслюють в ОК «Південь».

Взагалі на 59-й добі мужнього спротиву українського народу ворожій навалі на Херсонщині і Миколаївщині противник продовжує оборонні дій по зайнятому рубежу, підтягує та переформатовує сили, імовірно готуючись до виходу до адмінкордонів Херсонської області.

Населені пункти, що перебувають під контролем окупантів, вони самі ж вкривають артилерійсько-мінометними обстрілами, здійснюючи вогневий та психологічний тиск на мирне населення, залякуючи та схиляючи до сприйняття окупаційної влади. Продовжується пропаганда референдуму та створення псевдо-республіки.

Нашими ракетно-артилерійськими підрозділами протягом ночі нанесено ураження по 13 цілям противника. В районі Олександрівки знищено ворожий танк Т-72 та 2 БМП. Втрати живої сили ворога склали 15 рашистів.

В Чорноморській операційній зоні та Одеському регіоні продовжується перебування корабельної групи ворожого флоту, що зберігає загрозу ракетних ударів по всій території України.

YouTube video player

Як повідомляло Інше ТВ, Ракетний удар по Миколаєву – знищений бар, у багатоповерхівках на Намиві вилетіли вікна (ВІДЕО)

Також повідомлялось Тролейбуси у Миколаєві на берег Намиву не ходять. Як курсує сьогодні транспорт

Exit mobile version