ДТП в Баштанському районі на Миколаївщині: травмовано п’ятеро, зокрема дитина (ФОТО)


22:5029.06.2024

Сьогодні, 29 червня, приблизно о 13:20 на автодорозі Н-11 «Дніпро – Миколаїв» біля урочища «Марʼївське» Баштанського району сталась дорожньо-транспортна пригода за участі автомобілів Chevrolet під керуванням  38-річного водія та  Mazda, за кермом якого перебував 38-річний чоловік. Внаслідок зіткнення автомобіль Mazda перекинувся.

У результаті автопригоди обидва водії та троє пасажирів автомобіля Mazda, серед яких 8-річний хлопчик, із тілесними ушкодженнями різного ступеня тяжкості були доставлені до медичного закладу.

Як повідомили в поліції Миколаївської області, за вказаним фактом слідчі розпочали кримінальне провадження за  ч. 1 ст. 286 Кримінального кодексу України.

 Відділ розслідування злочинів у сфері транспорту слідчого управління просить громадян, які володіють будь-якою інформацією про обставини дорожньо-транспортної пригоди, звернутись за телефоном 098-351-0355 або 102.

Як повідомляло Інше ТВ, В центрі Миколаєва в ДТП постраждали 6 людей, зокрема, 2 дитини. Одного постраждалого деблокували рятувальники (ВІДЕО)



© Inshe.tv

Share Button
TwitterFacebookGoogle PlusYoutube