Site icon inshe.tv

Протягом доби вогнеборці Миколаївщини загасили 3 «мирні» пожежі у житловому секторі (ФОТО)

Протягом минулої доби вогнеборці Миколаївщини загасили 3 «мирні» пожежі у житловому секторі.

Про це повідомили в ГУ ДСНС України у Миколаївській області, передає Інше ТВ.

Зранку 10 лютого у м. Миколаєві на вул. Колодязній на 1 поверсі дев’ятиповерхового житлового будинку сталась пожежа на кухні у квартирі. Працювало відділення 3 державної пожежно-рятувальної частини. На незначній площі займання загасили та із щільно задимленого під’їзду вогнеборці вивели жінку з донькою 12 років. Їх оглянули лікарі швидкої медичної допомоги. Як з’ясувалось, до займання призвело необережне поводження з вогнем – залишена на столі без нагляду свічка.

Також на вул. Батарейній у мкр Мала Корениха м. Миколаєва горіла дерев’яна прибудова до приватного житлового будинку та господарча будівля. Пожежу загасили вогнеборці 19 ДПРЧ площею 40 кв. м.

У м. Очакові на вул. Кінбурнській через необережне поводження з вогнем зайнялося сміття на відкритій території. Займання площею 100 кв. м ліквідували вогнеборці 22 державної пожежно-рятувальної частини.

Загалом до гасіння усіх пожеж залучалось 12 вогнеборців та 3 одиниці техніки ДСНС.

Як повідомляло Інше ТВ, вночі внаслідок влучань під час дронової атаки на Миколаїв відбулося займання на відкритій території інфраструктурного обʼєкту, яке було оперативно ліквідовано підрозділами ДСНС

Exit mobile version