На нараді в штабі в Скадовську, куди влучила ракета, нібито був “гість із Москви”


07:1710.11.2023

Як вчора повідомляло ІншеТВ, Збройні сили України завдали удар по базі російських військових у місті Скадовськ, Херсонської області. Йшлося про те, що у будівлі розміщувались працівники ФСБ, що внаслідок удару 5 вбитих і 15 поранених.

Як пишуть російські пабліки, удар вийшов гучнішим, ніж повідомлялось – нібито в цей момент у штабі була нарада, на якій був присутній “гість із Москви”.

“Останні тижні видалися важкими в плані втрат нашого офіцерського складу в зоні проведення Спецоперації. Ворог прицільно завдає ударів по штабах і командних пунктах саме в той момент, коли там відбуваються важливі наради.

Так було в Херсонській області, коли поранення отримав генерал Теплинський. Тоді після прямого попадання загинули офіцери. Так було і раніше неодноразово, і ось історія повторилася сьогодні в Скадовську.

На жаль, ракети Хаймарс потрапили прямо в будівлю, де в цей момент відбувалося засідання офіцерів. На зустрічі був присутній важливий гість із Москви. Злі язики кажуть, що цілий генерал, однак цю інформацію підтвердити не вдалося. Джерела уточнюють, що внаслідок влучання загинули троє офіцерів, ще п’ятеро дістали поранення.

Втрата навіть одного офіцера – велике горе. На жаль, загинули дуже сильні штабні командири. Найбільше пригнічує чутка, яка вже ходить Скадовськом, що загинули вони після наведення своїх же військових. Нібито не всім подобалися накази деяких офіцерів. Наразі в лавах військових серйозна перевірка, вилучають телефони та перевіряють, хто міг контактувати з ворогом і передавати йому дані про місце знаходження та час засідання.

Джерела в розвідці констатують, що українці економлять снаряди і ракети, тому б’ють тільки по найважливіших цілях. І нерідко це якраз і є будівлі, де засідають командири. Також активно застосовуються дрони, що змушує російську армію по-мінімуму використовувати бронетехніку на лінії фронту”, пише Кремлевская табакерка.



© Inshe.tv

Share Button
Twitter Facebook Google Plus Youtube