Наслідки ракетного удару по Скадовську – попали в базу ФСБ (ФОТО)


18:5709.11.2023

Збройні сили України завдали удар по базі російських військових у місті Скадовськ, Херсонської області.

Про це повідомляє радник міського голови Маріуполя Петро Андрющенко у своєму Telegram каналі.

Удар був завданий сьогодні о 9-й ранку, по будівлі колишнього колгоспу “Радянська Україна” на розі Гагаріна та Портової.

Наслідки ракетного удару по Скадовську - попали в базу ФСБ (ФОТО) 1
Наслідки ракетного удару по Скадовську - попали в базу ФСБ (ФОТО) 7
Наслідки ракетного удару по Скадовську - попали в базу ФСБ (ФОТО) 3
Наслідки ракетного удару по Скадовську - попали в базу ФСБ (ФОТО) 8

У цій будівлі за свідченнями місцевих був розміщений табір російських військових, де вранці пролунали два потужних вибухи. Наразі до місця удару нікого не підпускають, рух транспорту заблокований.

Наразі на місці помічені російські військовослужбовці. Деякі російські Telegram-канали підтверджують, що удар був завданий по базі російських військових. Також, шириться інформація, що у будівлі розміщувались працівники ФСБ. Пишуть про 5 вбитих і 15 поранених.

Журналіст Радіо Свободае заявив у X, що “Зруйновано другий поверх двоповерхового цегляного будинку. Кількох високопоставлених російських офіцерів убито”.

Наслідки ракетного удару по Скадовську - попали в базу ФСБ (ФОТО) 5
Наслідки ракетного удару по Скадовську - попали в базу ФСБ (ФОТО) 9

Журналіст повідомляє, що удару завдала Україна з використанням реактивної системи залпового вогню HIMARS. Крутов не розповів, звідки в нього ця інформація, а також відомості про загиблих (у цьому разі він послався на дані неназваних українських і російських джерел).

Це вже другий відомий випадок у цьому місяці, зі знищення бази розміщення російських військовослужбовців. Так, 1 листопада, Збройні сили України завдали удар по російським військам розміщеним на Арабатській стрілці в Херсонській області.



© Inshe.tv

Share Button
Twitter Facebook Google Plus Youtube